Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 137 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 1 m²
Parkolás nincs
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: kitűnő
Épült 1940
Épület szintje 1
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Budapest, Zugló kertvárosi részén 401 nm nagyságú telken álló 136,5 nm Nettó alapterületű, részben alápincézett földszintes családi ház eladó.
A ház negyvenes években épült, többször kisebb, nagyobb felújításon esett át. Az utolsó 15 év alatt elvégzett munkák címszavakban: teljes tetőszerkezet és tetőfedés cseréje, nyílászárók cseréje, teljes épületgépészeti vezetékek és berendezések cseréje, új hideg és meleg burkolat cseréje, homlokzatfestés, belső festés, mázolás, klíma, riasztó telepítés, új utcai fű, és még sok apróság. Az épület jelenleg kívülről-belül - a fentieknek megfelelően - kifogástalan állapotban van.
Az építés idején elterjedt szokások szerint kialakított alaprajz csak kis mértékben változott. Így, j ó ízléssel, jó szívvel, sok gonddal és odafigyeléssel, sajátságos, bensőséges hangulatú, barátságos, otthonos lakással hozta létre a jelenlegi tulajdonosok.
A tágas, hosszú előszobán keresztül jutunk lakásba, de innen nyílik a kijárat a hátsó kertre.
A földszinten egy központi hallból nyílik az utcai és a kert felé eső szoba, egy fürdőszoba, egy korábbi terasz beépítésével kialakított dolgozószoba, egy kisméretű közlekedő, egy konyha-étkezővel, egy WC-vel és egy kamrával, mely egyben egy padlásfeljáró lépcső is.
A pincében tároló szoba, kazánház és WC található.
A kert szépen gondozott, gyepes, virágos, cserjék, fák díszítik, a hátsó sarokban kis faház áll egy kerti holmik tárolására.
Az előkertben kocsi kiállási lehetőség kialakítható.
A környék jellegzetes zuglói kertvárosi, családi házas, villanegyed, csenddel, nyugalom, rendezett, tiszta utcák, kényelmesen elérhető közeli autóbusz és villamosközlekedéssel, mindenféle - egy hétköznapi élethez szükséges - szolgáltatással, bevásárlási lehetőséggel, postával, gyógyszertárral, orvosi rendelővel és még sok mással .
A háztól nem túl messze van a Bosnyák tér, az Árkád, a Pólus és az Ázsia Központ.
Távolabbi autós úti célok elérhetők a közeli M3-as kivezetőn és az M0-es körgyűrűn.

Ár

Irányár 74,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Kréth Lajos
Telefon +36 20 804 6 Mutasd
Email bh.krethlajos@ Mutasd