Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 180 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 6 szoba
Telek terület 504 m²
Parkolás nincs
Komfort félkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1998
Épület szintje 3
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
XIV. Bosnyák tér közelében, rendezett, szép utcában eladó egy 504m2-es telken álló, összesen 180m2 lakóterületű és 9 szobás, 3 lakásos, FELÚJÍTOTT (a felújítások még tartanak, de az ár a kész állapotra vonatkozik), remek fényviszonyú, nagyon jó elrendezésű, szigetelt családi ház, garázzsal, pincével, tágas kerttel.

Az ingatlan 3 szinten 3, teljesen önálló lakásból áll, melyek zárt lépcsőházból érhetőek el.
A földszinten található lakás 59m2-es, egy amerikai konyhás nappali, két különnyíló hálószoba, előszoba, és fürdőszoba+wc helyiségek alkotják.
Az első emeleti lakás 71m2-es, amerikai konyhás nappali, két különnyíló hálószoba, előszoba, fürdőszoba+wc, és egy mosókonyha helyiség található benne, továbbá tartozik hozzá egy HATALMAS, 21M2-ES TERASZ.
A második emeleti lakás 50m2, itt egy amerikai konyhás nappali, két különnyíló hálószoba, fürdőszoba+w és egy előszoba kaptak helyet.
Mindhárom lakás önállóan, zárt lépcsőházból érhető el, minden közműre saját, külön mérőkkel rendelkeznek, és fűtésrendszerük is teljesen önálló, mindegyikben külön cirkó található.
A ház alatt egy tágas, száraz, ablakos pince található, mely kitűnően alkalmas használaton kívüli tárgyaink és a kerti szerszámok tárolására. Az épület mellett egy önálló garázs is áll, ahová egy autó kényelmesen befér. További két autó számára kövezett beálló áll még rendelkezésre.

Az ingatlan szakemberek által FELÚJÍTOTT állapotában eladó, a felújítási munkák még folyamatban vannak. Az ingatlan ezalatt is megtekinthető.
A felújítás során az összes lakás új elektromos, víz, szennyvíz és gázrendszert kapott, új nyílászárók kerültek beépítésre, megújulnak a burkolatok, szerelvények, szaniterek, a teljes fűtésrendszer is. Mindhárom lakásba új légkondicionáló is telepítésre kerül. A munkálatok várhatóan 2019 év elejére készülnek el.

Kelet-nyugati tájolásának köszönhetően remek fényviszonyú, és szinte minden helyisége ablakos!

Az épület külső homlokzata rendezett, a hátsó kertbe és a házba való bejutást új, elektromos, automata kapurendszer biztosítja.

A ház egy 504m2-es. tágas telken áll, mely mérete okán az autóbeálláson kívül pihenő, sütögetőhely számára, gyermekek játékára, de dísz, vagy virágoskertnek is elegendő helyet biztosít.

A környék ellátottság ideális. Sétatávolságon belül elérhetőek üzletek, a Bosnyák téri piac, óvoda, iskola, rendelő, gyógyszertár, éttermek sétatávolságra vannak. Szintén néhány perc sétával elérhető a 7-es autóbuszcsalád, továbbá a 32-es, 124-es, 125-ös, 277-es buszok, és a 3-as, 62-es villamosok állomása, melyekkel mindhárom metróvonalhoz, és a város számtalan pontjára utazhatunk könnyen, gyorsan, átszállás nélkül.

További információért keressen bizalommal!

Irányár: 129 millió Forint

Ár

Irányár 129 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Kréth Lajos
Telefon +36 20 804 6 Mutasd
Email bh.krethlajos@ Mutasd