Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 93 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 3 szoba
Parkolás nincs
Emelet 3.
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült kb. 1930
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára,
Szépen felújított, otthonos hangulatú, napfényes lakás három szobával, galériával a belváros közelében!

Két utcányira Zugló határától, a 7. kerület folyamatosan újuló részén, a csendes Murányi utcában található a 21 lakásos, szépen karbantartott társasház, amely egy klasszikus belvárosi épület, nagy belmagasságú emeletekkel, körfolyosóval, lift nélkül. A lakók biztonságára elektromos kapuzár vigyáz, az egyes szinteket biztonsági rács zárja el az illetéktelenek elől.
A környékre jellemző a folyamatos változás, az új építkezéseknek köszönhetően javul az utcák rendezettsége és a lakosság összetétele is.

A 3. emeleti lakás - mint általában a felsőbb szinti, utcafronti lakások – a hatalmas ablakoknak és a nyugati fekvésnek köszönhetően nagyon világos, egész délután napfényes. A 93 m2-es lakóterület jelenleg kényelmes életteret biztosít egy 4 fős család számára. Két nagyobb méretű szobája ( 24,8 és 18,6 m2-esek ) külön és egymásból is nyílik, az egyikben masszívan megépített, dekoratív, 6 m2-es galéria növeli a lakóterületet, amely egy kisebb gyermek számára megfelelő „szoba” lehet. A szobák burkolata természetesen parketta, a belmagasság 3,6 méter. Nyári melegben a klíma növeli a komfortérzetet.

A harmadik, szintén klímás, kisebb szoba ( 9,45 m2 ) az előszobából nyílik, teljesen szeparáltan helyezkedik el. Ablaka egy széles lichthofra nyílik, ezért nagyon csendes, viszont nem olyan világos. Kiválóan alkalmas hálószobának vagy dolgozónak.

A barátságos, virágokkal, növényekkel teli folyosóról egy nagyon tágas, szintén parkettás előszobába ( 18 m2 ) lépünk. Méretére jellemző, hogy az itt elhelyezett gardrob szekrények szinte az egész család teljes ruhatárát elnyelik és még így is kényelmesen lehet közlekedni. Kis leleményességgel akár az egész belmagasság kihasználható tárolásra.

A lakás mellékhelyiségei szintén kényelmes mérettel és szellőző ablakkal rendelkeznek. Az igényesen újjá épített 5,4 m2-es fürdőben üvegfallal leválasztott zuhanyzót ( 100 x 140 cm-es ) alakítottak ki, több részes, beépített mosdószekrény kapott helyet rengeteg tároló hellyel, egy méretes törölköző szárító radiátor biztosítja a meleget, elfér a mosógép, megoldott a szennyes tárolás és a teregetés is. A WC természetesen külön helyiségben van.

A lakás egyik leghasznosabb helyisége a 3 m2-es, ablakos kamra, amely a tárolás mellett barkácsolásra, szerelgetésre, szerszámok tárolására is alkalmas.

A 11,5 m2-es konyha a lakás belső részében, a bejárat mellett kapott helyet, ablaka a folyosóra nyílik. Az egyik oldalt elfoglaló, beépített konyhabútor rengeteg tároló helyet és munkafelületet biztosít, gáztűzhellyel, páraelszívóval és mosogatógéppel felszerelt. A másik oldalon kényelmesen elfér az étkező asztal, legbelül pedig több hűtőszekrény is helyet kapott.

A lakás műszakilag teljesen felújított: az elektromos vezetékek, vízvezetékek cseréje a fűtés korszerűsítésével együtt megtörtént. Kéménybe kötött kombi cirkó biztosítja a fűtést és a melegvíz ellátást. A fűtés csöveit és a radiátorokat szép rendezetten helyezték el a falakon és az ablakok alatt.

A régi bejárati ajtót már nem lehetett megmenteni, ezért sok ablakkal rendelkező, hőszigetelő ajtóra cserélték. A régi ablakok helyére az eredeti, redőnyös tokokat megtartva új ablakok kerültek beépítésre. A vizes helyiségek padló és csempe burkolatai is megújultak.

A fenntartási költségek optimálisak: a közös költség 21000 Ft, amelyből az általános kiadásokon kívül a társasház Fundamenta elő-takarékosságot is fizet. A fűtéshez, melegvízhez és főzéshez elhasznált gáz átalány díja 15100 Ft, az áram átalány 18000 Ft, a víz és csatorna díj vízóra leolvasása alapján fizetendő.

A két klímán kívül a lakásban van riasztó és a megemlített beépített bútorok is a vételár részét képezik. A pincében van tároló.
A díjmentes parkoláshoz engedély igényelhető a kerület önkormányzatán.
A lakás rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkezik, tehermentes, „hiteles” vevők számára is elérhető.
Birtokbaadás megállapodás szerint.

Ár

Irányár 59,9 M Ft

Érdeklődni

Iroda Zuglói Lakáscentrum Kft.
Név Jó Ildikó
Telefon +36 30 821 4608, +36 1 788 19 Mutasd
Email jo.ildiko@ Mutasd