Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 34 m²
Építési állapot használt
Építési mód csúsztatott zsalu
Szobák száma 1 szoba
Emelet félemelet .
Komfort összkomfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: felújított
Épült 1989
Épület szintje 8
Energetika nincs
Lift van
Erkély 5 m²
Kilátás parkra
Keleti kényelem egy napfényes kislakásban!
Figyelem, ékszerdoboz!

Zugló központi részén, az Egressy térnél 1989-ben épült, szigetelt homlokzatú, csúsztatott zsalus épületek egyikében eladó egy otthonos hangulatú, félemeleti, 34 m2-es, egy szobás kislakás 5,5 m2-es kiülős erkéllyel.

A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik: tömegközlekedés minden irányba, Bosnyák tér, Örs vezér tere, Stadionok és metró átszállási lehetőség gyorsan elérhető, bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, orvosi rendelő néhány percre.

A lakás egyszerű, de praktikus beosztással rendelkezik, szép nagy ablakos, tágas konyhájában az étkezéshez is le lehet ülni, a fürdőben zuhanyfülke van, így egy nagyobb mosógép is elfér, az előszobában van hely a kabátok, cipők tárolására, a napfényes szobában kényelmesen be lehet rendezkedni.

A délnyugati fekvésű, parkra néző erkély a lakás lelke, nagyon jó kialakítású, kerti bútort is ki lehet tenni és a kitekerhető napellenző véd az erős nyári napsütéstől.

Állapotát tekintve a lakáson látszik, hogy igényes felújításon esett át, nyílászárók, burkolatok, vizes helyiségek berendezései cserélve lettek, a tapétázott falak szép simák, tiszták.
A konyhában praktikus beépített konyhabútor van kombinált tűzhellyel, fent gáz, lent légkeveréses sütő és helye van a hűtőnek.

A lakás a legmagasabb komfortfokozatú, a házközponti fűtésnek és a központi melegvíz ellátásnak köszönhetően nem kell bajlódni különböző készülékekkel, nem kell törődni karbantartásukkal.
A fenntartási költségek nagyon kedvezőek, a közös költség a szokásos díjakon felül tartalmazza a fűtés és melegvíz előállítás átalány díját is, összege 17680 Ft.
Ezen felül az áramot, a vízórák szerint elfogyasztott víz árát és a főzéshez elhasznált gáz minimális havi átalánydíját kell kifizetni.

A háznak helyben van gondnoka és a közös képviselője is, emiatt a ház szépen karbantartott, tiszta, rendezett és megtakarítással is rendelkezik. A lakóközösség összetartó, gondoskodó.

A lakás rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkezik és tehermentes, gyors kiköltözésre lehet számítani.

Ár

Irányár 27,6 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Zuglói Lakáscentrum Kft.
Név Jó Ildikó
Telefon +36 30 821 4608, +36 1 788 19 Mutasd
Email jo.ildiko@ Mutasd