Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 41 m²
Építési állapot használt
Építési mód csúsztatott zsalu
Szobák száma 1+1 félszoba
Emelet 2 .
Komfort összkomfort
Fűtés távfűtés
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: átlagos
Épült kb. 1958
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás parkra
Parkos környezetben álló társasházban átlagos állapotú, napfényes lakás, most kedvező áron eladó!

Zugló közkedvelt lakónegyedében, a Kacsoh Pongrác úton, felújított homlokzatú, szigeteléssel és új vakolattal ellátott 16 lakásos társasház 2. emeletén eladó egy 41 m2-es, másfél szobás, kis franciaerkéllyel is rendelkező lakás

A környék szépen rendezett, az 50-es években épült házak között kellemes parkok húzódnak. Ingyenesen lehet parkolni a kialakított helyeken. A közeli Ungvár utcában közlekedő trolikkal gyorsan elérhető a földalatti végállomása vagy egyenesen a belváros szívébe lehet utazni. Az M3-as kivezető szakaszán gyorsan elhagyható a város.

A zárt lépcsőházból megközelíthető lakás kitűnő beosztással rendelkezik, mivel minden helyisége az előtérből nyílik, a nappali tágas, a hálószoba megfelelő, a külön konyha kényelmes méretű, a kamra kiváló, a fürdőben pedig elfér a mosógép is. A tárolást segíti még a nappali falába épített, praktikus gardrob szekrény .

A szobák és a konyha délnyugati fekvésű ablakainak köszönhetően a lakás elképesztően világos, a nap egész délután besüt, borús időben sincs sötét. Kellemes kilátás nyílik a Budai hegyek felé.

A lakás esztétikai kinézetét jelenleg erősen rontja, hogy régen volt utoljára kifestve, az eredeti parkettát fel kell csiszolni és a fürdőben cserére szorulnak a szaniterek.
Korábban történtek felújítások: az ablakokat a homlokzat felújításakor műanyagra cserélték; járólapozták, csempézték a fürdőt, kamrát, konyhát és előszobát.
A konyhában lévő beépített bútor ránézésre tetszetős, modern kinézetű, de egy kissé már elhasználódott.
A fűtést és melegvíz ellátást távhő biztosítja, a radiátorok még a régiek, ezeket is érdemes kicserélni.

A fenntartási költségek igen optimálisak, a közös költség 8000 Ft, a távhő átalány jelenleg 10100 Ft, minimális gáz fogyasztást igényel a főzés, hideg-meleg vízfogyasztást és áramot mérőórák alapján kell fizetni.

A lakás jogilag rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkezik és tehermentes, kifizetés után azonnal birtokba vehető.

Ár

Irányár 22,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Zuglói Lakáscentrum Kft.
Név Jó Ildikó
Telefon +36 30 821 4608, +36 1 788 19 Mutasd
Email jo.ildiko@ Mutasd