Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 40 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 1+1 félszoba
Parkolás nincs
Emelet magasföldszint.
Komfort komfort
Fűtés elektromos panel
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújítandó
Épült 1992
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 3
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás kertre,
Felújítandó lakást keresők figyelmébe ajánlom!

Zugló kertvárosában, a Lipótvár utcában, kertben álló, 10 lakásos társasház magasföldszintjén eladó egy felújítandó állapotú, 40 m2-es, két külön nyíló szobával rendelkező lakás.

A környezet tipikus nyugodt kertváros: családi házak és kisebb társasházak alkotják a csendes utcát, rengeteg zölddel körülvéve. A tömegközlekedés (77-es troli, 7-es buszjáratok a Csömöri úton) rövid sétával elérhető.

Az 1992-ben épült, zárt lépcsőházas társasház az utca legutolsó épülete, bejárata a Körvasút sor felől nyílik, a lakás ablakai viszont a Lipótvár utca irányába ill. a ház tágas, közös használatú kertjére néznek. A déli, délnyugati fekvésnek köszönhetően a lakás szép világos, napfényes.

A lakás remek beosztással rendelkezik, minden helyisége az előszobából nyílik: a két külön nyíló szoba, a konyha, a fürdő és a külön WC. Jelenleg a konyha és a nappali egy légtérben van, de a válaszfal visszaépítésével ismét külön választható a két helyiség, mivel a konyhának is van külön ablaka.

A meghibásodott kombi-cirkó készülék leszerelése miatt a lakásban jelenleg elektromos fűtőpanelek biztosítják a meleget és villanyboyler a melegvíz ellátást. Kéménybéleléssel és egy korszerű kazánnal visszaállítható az eredeti állapot, amelyhez megvan a radiátor kiépítés és a gáz csatlakozás is.

A szobák ablakai fakeretes hőszigetelő ablakok, amelyek már nem igazán korszerűek, a redőnyök is elöregedtek, a bejárati ajtó viszont kifogástalan állapotú, biztonsági ajtó.
Az elektromos vezetékek felülvizsgálata szükséges, mivel a közelmúltban volt felújítás e téren.
A konyhában van beépített konyhabútor, de csak gáz főzőlappal felszerelt, sütő nincs.
A lakás burkolatai és a vizes helyiségek szintén felújításra szorulnak.

A fenntartási költségeket egyedi mérés alapján kell fizetni (villany-, gáz-, vízóra van), a közös költség 12334 Ft, ami tartalmaz felújítási alapot is.

A pincében 2 m2-es tároló is rendelkezésre áll.
Bár az épületben eredetileg alakítottak ki garázsokat, ezeket már csak tárolásra lehet használni, az utcán viszont ingyenes a parkolás.

Az ingatlan rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkezik és tehermentes.
Jelenleg még bérlők laknak itt, de rövid határidőn belül ki fognak költözni.

Ár

Irányár 24,9 M Ft

Érdeklődni

Iroda Zuglói Lakáscentrum Kft.
Név Jó Ildikó
Telefon +36 30 821 4608, +36 1 788 19 Mutasd
Email jo.ildiko@ Mutasd