Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 45 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 1+1 félszoba
Emelet 1 .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: újszerű
Épült 2002
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje 5
Energetika nincs
Lift van
Loggia 9 m²
Kilátás kertre,
Ideális paraméterekkel rendelkező, otthonos hangulatú, újszerű kislakást kínálunk Zuglóban!

Elhelyezkedés: Kiszugló városrészben, parkos, nyitott környezetben, az Egressy út és a Róna utca kereszteződésének közelében.

Közlekedés: az Egressy úton közlekedő 77-es trolival néhány perc alatt elérhető a metró Stadionok állomása, de több kötöttpályás csatlakozás is gyorsan elérhető akár a belváros felé, akár más kerületekbe szeretne eljutni (pl. 1-es, 3-as, 62-es villamosok).

Épület: az impozáns megjelenésű, 2002-ben épült két lépcsőházas, liftes, téglaépületben 50 lakás található. A zárt lépcsőházak tágasak, világosak, szépen rendben tartottak. A belső kertben gondozott kert áll a lakók rendelkezésére.

Lakás: a 45 m2-es, másfél szobás ingatlan az épület belső, csendes részében, az első emeleten található, 9,1 m2-es erkélye a belső kertre néz, délnyugati fekvésű. A tágas, amerikai konyhás nappaliból nyílik a hálószoba, abból pedig a tágas fürdő. Nagy ablakainak köszönhetően még borult időben is világos van, a délutáni nap kellemesen besüt. A bejáratnál van egy kis előtér, amelybe beépíthető egy gardrob szekrény, innen nyílik még egy külön WC kézmosóval. A konyhai rész is elég tágas, a jelenlegi bútorzat tovább bővíthető vagy újra tervezhető. A tűzhely csatlakozása elektromos. A nappali és hálószoba között nincs ajtó, igény szerint beépíthető egy helytakarékos tolóajtó. A kádas fürdő is igen tágas, kényelmesen elfér a mosógép, itt helyezték el a kombi-cirkót és itt is van WC.

Minőség: a szobákban kifogástalan a fa parketta, a vizes helyiségekben és a konyhai részben hibátlan a kerámia járólap burkolat. A falak szép simák, egyszerű tisztasági festés elegendő. A lakást 2002 óta külön nem újították fel, ezért a használat nyomai láthatóak, de megkímélt, szép állapotban van. A konyhabútoron kívül egyéb beépített bútor nincs a lakásban.

Fenntartási költségek: az egyedi fűtésnek köszönhetően igen alacsonyak, minden fogyasztás mérés alapján fizetendő. A közös költség jelenleg 14290 Ft, ami a szokásos költségeken felül tartalmazza a liftek 24 órás felügyeletét és 3600 Ft felújítási alapot. A társasháznak jelentős megtakarítása van, amelyből a felmerülő javításokat finanszírozzák.

Egyéb: a lakáshoz tartozik egy 3,5 m2-es tároló a teremgarázs szinten (a lifttel elérhető), viszont parkoló hely nem tartozik hozzá. Az utcai parkolás ingyenes.

Jogi helyzet: az ingatlan 1/1-es tulajdonban van, tehermentes, a vételár kifizetése után azonnal birtokba vehető.

Ár

Irányár 35,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Zuglói Lakáscentrum Kft.
Név Jó Ildikó
Telefon +36 30 821 4608, +36 1 788 19 Mutasd
Email jo.ildiko@ Mutasd