Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 55 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 2 szoba
Parkolás nincs
Emelet 3.
Komfort komfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült kb. 1970
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 5
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára, parkra
Ezt a lakást azoknak ajánlom, akiket szorít az idő a költözésig, igénylik a tömegközlekedés közelségét, könnyedén veszik a 3. emeletet és sok-sok napfényre vágynak csendes otthonukban.

Mindezt megtalálja itt, az Egressy tér közelében, ahol a 70-es évek elején több négyemeletes, lift nélküli, téglaépületet húztak fel, melyek többsége nagyon jó állapotban van a gondos lakóközösségnek köszönhetően. A házakat körülvevő parkos környezetbe jó hazatérni akár gyalog, akár autóval, mivel a kényelmes és ingyenes parkolás is biztosított.

A Nagy Lajos király útja tömegközlekedése, a kötöttpályás villamosok és busz, az Egressy úton járó troli több irányba is gyors eljutást biztosítanak.

Az 55 m2-es lakás egy több lépcsőházas épület 3. emeletén található, kellemes szomszédokkal körülvéve. Beosztása szerint eredetileg két külön nyíló szobával rendelkezett, amelyek egy hallból - ami jelenleg étkezőnek használt helyiség – nyíltak. Ezt az étkezőt időközben összenyitották a nagyobb szobával, így most egy nagyon tágas nappaliból nyílik a hálószoba. Természetesen az eredeti helyzet könnyedén visszaállítható vagy további átalakításokban is lehet gondolkodni, ha több lakószobára van szükség.
A szobák ablakai az épület két oldalára nyílnak, a hálóba délelőtt, a nappaliba egész délután besüt a nap, így a lakás nagyon világos, folyamatosan napfényes. A nappali ablakából kellemes zöld területre lehet látni.

A lakás egyéb helyiségei az előszobából nyílnak, ahol a beépített gardrob szekrény és a bejárat melletti kis beugró kiváló helyek a tárolásra.
A konyha és a fürdő is ablakos, világos, jól szellőztethető és külön helyiségben van a WC.

Állapotát tekintve a lakás lakható, különösebb felújítást nem igényel inkább csak esztétikait.
Az ablakok nem műanyagok, hanem az eredeti fakeretbe építették be a hő- és hangszigetelő üveget, így a forgalmi zaj nem jut be a lakásba. A bejárati ajtó vastag fém biztonsági ajtó.
A vizesblokkok fel lettek újítva, a fürdő és a konyha burkolatait, a csempét és a szanitereket is cserélték, a konyhabútor is rendben van. Az elektromos vezetékeket is felújították. A parkettát csiszolással, lakkozással szebbé lehet tenni.

A fűtést és melegvíz ellátás biztosító gázkészülékek is nem rég lettek cserélve, alig voltak használva.
A fenntartási költségek optimálisak, mivel minden egyedi mérős.

A közös költség jelenleg 15000 Ft.

A lakáshoz tartozó pinceszinti tárolót egy másik lakással megosztva lehet használni.

Az ingatlan jogilag rendezett, tehermentes így gyorsan birtokba vehető!

Ár

Irányár 28,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Zuglói Lakáscentrum Kft.
Név Jó Ildikó
Telefon +36 30 821 4608, +36 1 788 19 Mutasd
Email jo.ildiko@ Mutasd
azonnal
költözhető