Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 55 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 2 szoba
Parkolás nincs
Emelet 3.
Komfort komfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült kb. 1970
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 5
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára, parkra
Ezt a lakást azoknak ajánlom, akiket szorít az idő a költözésig, igénylik a tömegközlekedés közelségét, könnyedén veszik a 3. emeletet és sok-sok napfényre vágynak csendes otthonukban.

Mindezt megtalálja itt, az Egressy tér közelében, ahol a 70-es évek elején több négyemeletes, lift nélküli, téglaépületet húztak fel, melyek többsége nagyon jó állapotban van a gondos lakóközösségnek köszönhetően. A házakat körülvevő parkos környezetbe jó hazatérni akár gyalog, akár autóval, mivel a kényelmes és ingyenes parkolás is biztosított.

A Nagy Lajos király útja tömegközlekedése, a kötöttpályás villamosok és busz, az Egressy úton járó troli több irányba is gyors eljutást biztosítanak.

Az 55 m2-es lakás egy több lépcsőházas épület 3. emeletén található, kellemes szomszédokkal körülvéve. Beosztása szerint eredetileg két külön nyíló szobával rendelkezett, amelyek egy hallból - ami jelenleg étkezőnek használt helyiség – nyíltak. Ezt az étkezőt időközben összenyitották a nagyobb szobával, így most egy nagyon tágas nappaliból nyílik a hálószoba. Természetesen az eredeti helyzet könnyedén visszaállítható vagy további átalakításokban is lehet gondolkodni, ha több lakószobára van szükség.
A szobák ablakai az épület két oldalára nyílnak, a hálóba délelőtt, a nappaliba egész délután besüt a nap, így a lakás nagyon világos, folyamatosan napfényes. A nappali ablakából kellemes zöld területre lehet látni.

A lakás egyéb helyiségei az előszobából nyílnak, ahol a beépített gardrob szekrény és a bejárat melletti kis beugró kiváló helyek a tárolásra.
A konyha és a fürdő is ablakos, világos, jól szellőztethető és külön helyiségben van a WC.

Állapotát tekintve a lakás lakható, különösebb felújítást nem igényel inkább csak esztétikait.
Az ablakok nem műanyagok, hanem az eredeti fakeretbe építették be a hő- és hangszigetelő üveget, így a forgalmi zaj nem jut be a lakásba. A bejárati ajtó vastag fém biztonsági ajtó.
A vizesblokkok fel lettek újítva, a fürdő és a konyha burkolatait, a csempét és a szanitereket is cserélték, a konyhabútor is rendben van. Az elektromos vezetékeket is felújították. A parkettát csiszolással, lakkozással szebbé lehet tenni.

A fűtést és melegvíz ellátás biztosító gázkészülékek is nem rég lettek cserélve, alig voltak használva.
A fenntartási költségek optimálisak, mivel minden egyedi mérős.

A közös költség jelenleg 15000 Ft.

A lakáshoz tartozó pinceszinti tárolót egy másik lakással megosztva lehet használni.

Az ingatlan jogilag rendezett, tehermentes így gyorsan birtokba vehető!

Ár

Irányár 28,9 M Ft

Érdeklődni

Iroda Zuglói Lakáscentrum Kft.
Név Jó Ildikó
Telefon +36 30 821 4608, +36 1 788 19 Mutasd
Email jo.ildiko@ Mutasd
azonnal
költözhető