Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 49 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1 szoba
Emelet 1 .
Komfort komfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: átlagos
Épült kb. 1950
Épület szintje 3
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás kertre, parkra
Lakható állapotú, átalakítható lakást kínálunk elérhető áron otthont keresők és befektetési céllal lakást vásárlók számára!

Zugló központi részén, a Bosnyák téri közlekedési csomópont közelében eladóvá vált egy 49,5 m2-es, francia erkélyes, első emeleti lakás, beosztása szerint egy szoba hall, ablakos külön konyhával.

Az 50-es években épült 16 lakásos társasház a Nagy Lajos király útjáról közelíthető meg, a forgalomtól egy kisebb park választja el, előtte ingyenesen használható parkoló helyekkel. A lakóközösség igen összetartó, az épületet folyamatosan karbantartják, újítják, a lépcsőház tiszta, rendezett. A hangulatos belső kert minden lakó számára használható.

A lakás a zárt lépcsőházon át egy nyitott folyosóról közelíthető meg, ide nyílik a konyha ablaka is. Átalakítás esetén a konyhából egy kényelmes hálószoba alakítható ki, ami így a csendes belső kertre fog nézni. A lakás nagy értéke a konyhából nyíló kamra.

A jelenleg hálószobaként használt hall tágas helyet biztosít egy étkezős konyha kialakítására. Innen nyílik a tágas fürdő, amelynek szellőző ablaka a lichthofra nyílik.

A hallon át elérhető tágas szoba szép világos, a széles, francia erkélyre nyíló ajtón át a délnyugati fekvésnek köszönhetően akadálytalanul süt be a nap. Kilátás a ház előtti parkra esik.

A lakás jó állapotban van, a szoba, hall és előszoba parkettás, a vizes helyiségeket korábban már járólapozták. A bejárati ajtót és a konyha ablakot már lecserélték, az erkély ajtó még az eredeti, bár nem szorul feltétlenül cserére. A fürdőben ajánlott egy felújítás és a konyha is fejlesztésre szorul. Az elektromos vezetékeket 10 éven belül áthúzták.

A fűtést a szobában és a konyhában elhelyezett konvektorok biztosítják, a melegvizet kéménybe kötött átfolyós gázkészülék biztosítja. A kémény nincs bélelve.

A közös költség jelenleg 17130 Ft, ami felújítási alapot és korlátlan vízfogyasztást is tartalmaz, mivel nincs vízóra. Vízóra megléte esetén a közös költség 12375 Ft lenne.
A lakáshoz tartozik egy száraz pincei tároló.

Az ingatlan jogilag rendezett és tehermentes, gyorsan birtokba vehető.

Ár

Irányár 24,5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Zuglói Lakáscentrum Kft.
Név Jó Ildikó
Telefon +36 30 821 4608, +36 1 788 19 Mutasd
Email jo.ildiko@ Mutasd
alkalmi vétel