Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 62 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 1+2 félszoba
Parkolás nincs
Emelet 4.
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 1998
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 5
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás parkra
A belső két szintes lakások kedvelőinek ajánljuk ezt az igényesen felújított, panorámás kilátással rendelkező, napfényes, barátságos otthont!

Az ingatlan Zugló központi részén, a Tisza István tér közelében, 60-as években épült, lift nélküli, zárt lépcsőházas társasház negyedik emeletén helyezkedik el. Az 1998-ban történt szint ráépítés során tetőtéri beépítéssel létrehozott lakás bruttó alapterülete 62 m2, nettó alapterülete (tulajdoni lap szerint) 45,45 m2, ehhez jön hozzá az 1,90-es belmagasság alatti 16,61 m2 (ezt a társasházi alapító okirat is rögzíti).

Az alsó szint 2,75 m2-es belmagasságú, teljes mértékig élhető, használható lakóterület, amelyen a 20 m2-es nappali, 13 m2-es étkezős konyha, előszoba és a fürdő található. A felső tetőtéri szinten egy kisebb és nagyobb hálószoba lett kialakítva, melyeket egy masszívan megépített, dekoratív lépcsőn lehet megközelíteni.

A kifogástalan állapotú, méretes VELUX ablakoknak és a délnyugati fekvésnek köszönhetően itt mindig világos van, a nap egész délután besüt. Nyári melegben hasznos a klíma.

A lakásban 2018-ban teljes körű felújítást végeztek. A teljes fűtési rendszert lecserélték, a kombi cirkót a csövezéssel és a fűtőtestekkel együtt. Felújították az elektromos vezetékeket, a falakat tégláig leverték, Dryvit hálóval és új vakolattal látták el, a tető alatti részekre plusz szigetelést tettek fel.

A fürdő és a konyha is megújult, kicserélték a vízvezetékeket, a szanitereket, ízléses kerámia járólappal és csempével burkolták a vizes helyiségeket és az előszobát. A konyhába praktikus konyhabútor került, amelybe az összes háztartási gépet beépítették.

A biztonság érdekében vas keretbe épített biztonsági ajtót szereltek be a lépcsőház felől biztonsági rács védi az itt lakókat.

A felújításnak köszönhetően a rezsi igen alacsony, a gázszámla télen 13000, nyáron alig éri el az 1000 Ft-ot, villany, víz fogyasztás szerint fizetendő. A közös költség 7726 Ft.

A pincében egy 4 m2-es tároló tartozik a lakáshoz, földszinten babakocsi, kerékpár tároló is van, az utcai parkolás ingyenes.

A tömegközlekedés karnyújtásnyira, a belváros 10-15 percre, élelmiszerüzlet, gyógyszertár, orvosi rendelő szintén a közvetlen közelben, még gyalogosan elérhető a piac, a hivatalok és a kórház is.

A lakás rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkezik, tehermentes és rövid időn belül költözhető.


Ár

Irányár 34,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Zuglói Lakáscentrum Kft.
Név Jó Ildikó
Telefon +36 30 821 4608, +36 1 788 19 Mutasd
Email jo.ildiko@ Mutasd