•  Bizonytalan eladó ingatlana árával kapcsolatban?


•  Nem ismeri naprakészen az adott területen az ingatlan árakat?


•  Gondolt arra, hogy rossz irányárral 

mennyiért és mennyi idő alatt fogja eladni ingatlanát?

 

Kedves ingatlan tulajdonos!


Ha nem jól állapítja meg ingatlana irányárát, azt kockáztatja, hogy adásvételnél jelentős anyagi kár érheti, nem beszélve az időveszteségéről.


Ha tudni akarja eladó ingatlana, vagy megvásárolandó ingatlana 

valós piaci árát,

mi tudunk segíteni ebben!

 

Megoldást nyújtunk problémájára, ha ingatlan adásvétel előtt áll, vagy bármilyen más okból szüksége van ingatlan értékbecslésre.

 


 

Az értékbecslés menete a megrendeléstől az írásos jelentés átadásáig:

Látni fogja, hogy nem bonyolult :)
 

  • Alap adatok tisztázása, az értékbecslés céljának meghatározása, melyből megállapítható, hogy hivatalos értékbecslésre, vagy érték megállapításra van szükség.
  • Az információk alapján, telefonon árajánlatot adunk és meghatározzuk a helyszíni szemle időpontját, határidőket, fizetési feltételeket, a szükséges iratok listáját.
  • Az értékelések elkészítését egyszerűbb esetben a helyszíni szemlétől és a bekért iratok átadásától számított akár két napon belül elkészítjük. Normál esetben 3-5 munkanap az elkészítés ideje, a munka nagyságától függően.
  • megbízást követően egyeztetett időpontban kerül sor a helyszíni szemle elvégzésére (a szemlére kérjük be az értékbecslés, vagyonértékelés elkészítéséhez szükséges iratokat).

A szemlén kerül sor az értékbecslés megbízási szerződés aláírása is. 

  • Az ingatlan értékbecslő helyszíni szemlén felméri az értékelendő ingatlan környezetét, elhelyezkedését, az ingatlan állapotát és jogi helyzetét. 
  • Beazonosítja a rendelkezésre bocsátott okmányokat, a hiányzó adatokat pótolja, eltéréseket regisztrálja.
  • Elkészíti az értékbecslést. 

Az értékbecslési eljárás során meghatározzuk az érték fajtáját és a legmegfelelőbb értékelési eljárást. 

Az értékelő az értékelést, az ingatlan piaci forgalmi árának, értékének meghatározását szemrevételezéssel és a rendelkezésre bocsátott adatok, dokumentumok, információk alapján készíti el.

A nyomtatott, aláírt, írásos jelentést , az értékbecslési bizonyítványt személyesen, vagy postán juttatjuk el a megrendelő számára.


Figyelem! 

Az értékbecslés megrendelésével megmondjuk ingatlana valós nyílt piaci árát, így megkönnyítjük döntését, meggyorsítjuk az értékesítési, vagy egyéb folyamatokat és ezzel biztonságot nyújtunk Önnek, mert az adásvételi tárgyalás során pontosan fogja tudni, hogy mennyit ér az ingatlana.

 

Ha kérdése van a megrendeléssel kapcsolatban,
kérem hívjon a (+36) 20 /326-7212 telefonszámon.